MVO Vergaderen in het hart van Nederland.

Staat jouw bedrijf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? En draag je mensen met een kwetsbaarheid jong of oud een warm hart toe?
Kom dan vergaderen in CityMeets in Nieuwegein, nabij Utrecht.

Onder begeleiding van professionals werken hier vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt met alle liefde om het jouw bedrijf het naar de zin te maken.
Kies jij voor CityMeets? Dan word je verrast door de inzet van hardwerkende mensen!

Zoete Zoenen

Zoete Zoenen, ook onderdeel van Stichting De Ruilfabriek, verzorgt op CityMeets overheerlijke chocozoenen en versgebakken Madame Cocosballs. Bij het Zoete Zoenen project begeleiden en coachen wij jongeren naar een plek in de maatschappij door ze skills te leren en handvatten te geven die ze soms door omstandigheden zo hard nodig hebben.

Wij kunnen ook je cateringwens verzorgen door samen te werken met locale ondernemers en met jonge ondernemers die wij begeleiden in hun ondernemerschap.

Fairtrade

De koffie en thee bij CityMeets is Fairtrade en Biologisch. De inrichting is sfeervol ingericht met duurzame materialen.

Missie en Visie van Stichting De Ruilfabriek

Door ontmoeten, verbinden, ondersteunen en ruilen op een positieve en sociale manier ontwikkelingskansen creëren.
Wij geloven in een wereld waarin alle mensen de kracht hebben om kansen te creëren door verbinding voor zichzelf en anderen.
Vanuit CityMeets willen wij Een plek bieden aan individuen en bedrijven om te groeien, ontwikkelen en netwerken.

Opbrengsten

De opbrengst van de verhuur van CityMeets blijft in de Stichting waarmee wij per jaar meerdere goede doelen organiseren.