Onze missie

De missie van Stichting De Ruilfabriek is om met eerlijke producten en diensten mensen te ondersteunen om een kleine of soms grote verandering te laten maken op deze aarde. Door het ruilen van kennis, ervaringen, kunde, een plek en fun creëren wij de mogelijkheid voor iedereen om mee te doen met deze noodzakelijke verandering.

5 Pijlers

Stichting De Ruilfabriek is een goede doelen organisatie die gelooft en werkt vanuit de RUIL economie.

De Ruilfabriek Conceptstore

Een plek waar ondernemers een plek kunnen huren om de mooie producten te verkopen aan winkelend publiek op Cityplaza. Deze shop in shop wordt volledig gedraaid op vrijwilligers.

Werken met vrijwilligers

De Ruilfabriek organisatie geeft een plek aan vrijwilligers met een (lange) afstand tot de arbeidsmarkt maar ook vrijwilligers die op zoek zijn naar gezelligheid en zingeving. Onze werkcoaches begeleiden de vrijwilligers in hun persoonlijke ontwikkeling. Ons motto is te werken vanuit iemand zijn of haar kracht, en niet vanuit de beperking.

Workshops en evenementen

In onze ruimtes worden workshops en evenementen georganiseerd. Veelal door onze deelnemende ondernemers. Wil je een workshop volgen kijk in het workshop menu op deze site. Als je een workshop zelf wilt geven ontdek onze ruimtes bij het menu vergaderruimtes.

Vergaderruimte en flexruimte

Bij CityMeets op Cityplaza kun je even rustig werken op jouw eigen werkplek of een vergaderruimte voor meerdere personen reserveren.

Goede doelen projecten

Omdat wij een Stichting zijn zonder winstoogmerk steunen wij diverse projecten en goede doelen. Wil je daarover in contact komen mail ons op info@deruilfabriek.nl. Ook staan wij open voor donaties.

Bestuur Stichting De Ruilfabriek

Founder- Bestuurder

Ilja Jansen

Penningmeester

Vanessa Koele-Devilee MSc RA

 

Algemeen Bestuurslid – Vervanger Bestuurder

Marije Köhler

Manager De Ruilfabriek

Lonneke Heijdeman

Kijk in ons jaarverslag voor alle informatie over De Ruilfabriek in 2019.

Jaarverslag De Ruilfabriek 2019