Locatie

CityMeets bevindt zich in winkelcentrum Cityplaza, in de binnenstad van Nieuwegein.
Per fiets bereikbaar vanaf de Noordstedeweg. CityMeets Nieuwegein ligt op nog geen 2 minuten lopen van de sneltramhalte Nieuwegein Centrum en het busstation.

Er bevinden zich diverse parkeerplekken rondom, en een parkeergarage onder het winkelcentrum. Bekijk hier alle parkeermogelijkheden.
Parkeren is niet gratis, maar voor grotere gezelschappen kunnen wij uitrijkaarten organiseren (tegen vergoeding).

Je kunt CityMeets vinden aan de noordzijde van het winkelcentrum, vlakbij de zij-ingang van de HEMA, richting de buiten uitgang naar de Noordstedeweg.

Dat is pas handig!

Geniet bij CityMeets van een heerlijke koffie, thee of snack tijdens het harde werken. Onze vestiging Zoete Zoenen op Cityplaza verzorgt graag overheerlijke chocozoenen of Madame Cocosballs tijdens de koffiebreak.

Voor groepsreserveringen kan CityMeets catering verzorgen met lokale ondernemers in Cityplaza. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden via citymeetsnl@gmail.com of bel 06-38935753.

Na het werk kun je in het winkelcentrum direct je boodschappen doen of gebruik maken van het Cityplaza Service Centre The Point. Hier heb je alle praktische zaken bij de hand zoals:

  • Pakket versturen of ophalen
  • Even een pasfoto maken of je telefoon opladen
  • Zelfs een foto afdrukken of een cadeaukaart kopen
  • Je OV-chipkaart opladen
  • Veilig pinnen

Zo maakt Cityplaza met CityMeets én The Point het jou zo gemakkelijk mogelijk!

Contactgegevens:

CityMeets Nieuwegein
Boogstede 2-12
3431 HJ Nieuwegein

Contact opnemen met CityMeets? Dat kan! CityMeets is bereikbaar via: citymeetsnl@gmail.com

Openingstijden:

CityMeets is open op ma – vr 9.30-17.00u. Boeken op een ander moment kan op afspraak. Vergaderen kan ook in de avonduren, flexwerken is niet mogelijk buiten openingstijden om.

Give-Away voor jouw bezoekers

Je hebt een prachtige MVO locatie met meerwaarde gevonden. Dan wil je vast ook je evenement maatschappelijk verantwoord organiseren. Bijvoorbeeld door je gasten een toepasselijke Give-Away mee te geven. Door de samenwerking met De Ruilfabriek Conceptstore kunnen wij diverse pakketten in overleg voor je samen stellen.

Annuleringsvoorwaarden:

De reservering is 48 uur van te voren te annuleren door te mailen naar citymeetsnl@gmail.com. Als je heel CityMeets wilt reserveren of een bijeenkomst met catering wenst kunnen we op maat een offerte uitbrengen. In deze op maat gemaakte reservering zullen er in de offerte de annuleringsvoorwaarden vermeld staan. Ben je te laat met annuleren? Dan zal er € 25 in rekening gebracht worden. Dit geldt niet voor een flexwerkplek.

Veiligheidsmaatregelen COVID-19

Wij hanteren een veiligheidsbeleid om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Via deze link Protocol COVID CityMeets kunt u onze werkwijze raadplegen.