Vragen?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen en antwoorden. Kom je er niet uit? Geen probleem, mail ons op info@deruilfabriek.nl en wij helpen je verder.

De missie van Stichting De Ruilfabriek is om met eerlijke producten en diensten mensen te ondersteunen om een kleine of soms grote verandering te laten maken op deze aarde. Door het ruilen van kennis, ervaringen, kunde, een plek en fun creëren wij de mogelijkheid voor iedereen om mee te doen met deze noodzakelijke verandering. Wij geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om te ervaren, voelen en te groeien.
Met ons LEF platform voor vrouwelijke ondernemers faciliteren wij activiteiten en creëren we een plek om naamsbekendheid op te bouwen, diensten aan te bieden, en een plek om met elkaar te netwerken.
In CityMeets kun je vergaderen, flexwerken en elkaar ontmoeten. Je kunt een klein evenement organiseren of een wat groter tot maximaal 100 personen.

Stichting De Ruilfabriek heeft geen winstoogmerk. De opbrengsten die de Stichting ontvangt blijven in de Stichting. Hiermee kunnen wij de vaste lasten betalen van CityMeets, maar ook andere goede doelen steunen evenals burgerinitiatieven. De Stichting draait op vrijwilligers.

CityMeets is geopend op maandag tot vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Op afspraak is de locatie ook in het weekend en de avonduren beschikbaar. CityMeets heeft een eigen in en uitgang buiten het winkelcentrum, daarom zijn wij flexibel in onze openingstijden.

De Stichting ontvangt op dit moment geen structurele subsidie. Wij willen graag iedereen een plek geven op onze locaties.

Sponsoren kan niet alleen via een financiële bijdrage, maar ook via samenwerkingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben geen ANBI status.

Wij zijn enorm trots op onze LEF platform voor vrouwelijke ondernemers. De laatste bijeenkomst met marketingcoach Sandra en Entrepreneur Lou Niestadt was een groot succes.

Deelname aan het platform is gratis, je kunt je aanmelden via info@deruilfabriek.nl.

Laat je inspireren en sluit je aan!

Ja graag! Wij zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers.

Kijk op de pagina ‘word vrijwilliger’ voor alle openstaande vacatures. Een open sollicitatie mag ook, dan kunnen we kijken of er een plek voor je is. Je kunt ook de pagina in de gaten houden van het vrijwilligershuis voor de actuele vacatures.

We staan ook open voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Ben je een middelbare scholier? Kijk dan op de site van MetMASuitdeklas voor de actuele vacatures.