Op zoek naar een mooie en betaalbare vergader locatie in het midden van het land?
Ontdek CityMeets, gelegen in het centrum van Nieuwegein, midden in een winkelcentrum.

Voorzien van alle gemakken, niet alleen voor de vergadering of workshop bij CityMeets, maar zeker ook omdat alle winkels, faciliteiten en horecagelegenheden letterlijk op loopafstand zijn.

Er zijn zeven vergaderruimtes beschikbaar met elk een eigen en unieke uitstraling. Veel ruimte nodig voor je training of masterclass? CityMeets kan ook in zijn geheel gehuurd worden, inclusief de ontvangsthal en Flexwerkplekken.

Handig om te weten

  • CityMeets heeft een oppervlakte van 400 m2 en biedt plaats aan 100 personen (tijdens de Corona maatregelen vanaf 5 juni voor 50 personen)
  • Een inpandige parkeergarage en OV zijn vlakbij
  • Indien gewenst kunnen wij de volledige catering verzorgen
  • Wij zijn een sociale onderneming. Heel bijzonder, een aantal van de medewerkers is onderdeel van de Stichting De Ruilfabriek. Zo geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek middels een begeleidingstraject.
  • Wij dragen een warm hart toe aan sociale instanties en hanteren voor hen speciale tarieven. Vraag voordat je boekt eerst bij ons een kortingscode aan. Je kunt een mail met bedrijfsgegevens sturen naar: citymeetsnl@gmail.com

Alle informatie kun je ook terugvinden in de bijgevoegde Brochure CityMeets

Ruimte The Godfather

Ruimte Goldfinger

Ruimte Terminator

Ruimte E.T.

CityMeets totaal

Ruimte Jerry Maguire

Ruimte Star Wars

Ruimte Apollo 13